< 40

< 40 al COAC

Disseny expo: Cesc solà/Nacho Martín

< 40, sota 40 és una exposició amb dos continguts que es presenten de forma consecutiva, A-Z i “teràpies urbanes”

El muntatge habia de tenir capacitat de recollir dos continguts molt diferents, I capacitat per adaptar-se a diferents espais, ja que habia de ser una exposició itenerant.

La primera decisió va ser minimitzar la intervenció a l’espai expositiu del COAC, treballant amb objectes que es dipositaven al centre de la sala, sense tocar els seus limits i obtenint energia de les luminàries existents.

Aquests objectes expositius eren illes, unitats atònomes formades sempre per la combinació de 6 components: dues caixes petites (seients), dues caixes grans (suport TV i material expositiu i contenidor de DVD) i dos retalls de moqueta de PVC flexible que cobria i fixava les dimensions de cada unitat expositiva.

Amb la combinació de caixes i catifes s’obtenien configuracions que s’adaptaven a les necessitats dels dos continguts de l’exposició, i de cada un dels participants convidats.. Les unitats que necessitaven energia elèctrica quedaven relacionades amb una de les luminaries de sostre existents a la sala.

Aplicant filtres de color a les luminàries de sostre de la sala, a la nit el COAC es tenyia de vermell.

Acabada l’exposició es recollia el material i es ficava dintre de les caixes que havien servit de supot expositiu per poder trasladar l’exposició.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!